Літературний калейдоскоп "Слово до слова - весела розмова".

2013-04-11

/Files/images/IMG_3227.JPGЩира посмішка...

У 2013 році відомому українському дитячому письменнику Грицьку Бойку виконується дев’яносто років. Його справедливо можна назвати неперевершеним майстром сміху.

«Слово до слова – весела розмова» - таку назву мав літературний калейдоскоп, на якій працівники Прилуцької міської дитячої бібліотеки запросили учнів другого класу загальноосвітньої школи №7 (класовод Валентина Анатоліївна Драгун).

Діти жартували та сміялися, бо сміх це – найкращий вітамін росту. А веселися вони разом з поезією Грицька Бойка, декламуючи його вірші під час конкурсу «Кращі гумористи». Сценка, яку за творами письменника підготували Максим Скрипка та Дмитро Януш не просто розважила однокласників, а й з теплим, добрим гумором показати найрізноманітніші вади дитячого характеру.

Гарною розминкою став для дітей запропонований ведучою Наталією Дроботько конкурс скоромовок, а лялькові герої загадували загадки від Грицька Бойка.

Дитячі обличчя світилися посмішками, а лялькова вистава по книзі Г.Бойка "Вереда" нагадала декому про власні вчинки.

/Files/images/IMG_3234.JPGСценка "Ділова розмова"./Files/images/IMG_3204.JPG/Files/images/IMG_3267.JPGЛялькові герої "Вереди".

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi