Інтелектуально - розважальний турнир до Дня незалежності.

2014-08-22

23-ій річниці української Незалежності був присвячений інтелектуально-розважальний турнір «Україно, скільки жити буду, стільки відкриватиму тебе!», якій 22 серпня пройшов у Прилуцькій міській бібліотеці для дітей ім. Павла Білецького – Носенка. У святково прибраній читальній залі зібралися найактивніші читачі, щоб показати свої знання про рідну країну.

Ведуча заходу бібліотекар Наталія Дроботько розділила присутніх на дві команди, які обрали собі назви «Козаки» та «Патріоти». Діти перевірили свої знання з історії та етнографії України, відгадували найпопулярніші українські народні пісні, демонстрували вміння складати загадки про народні традиції.

Українці мають свої національні святині, які споконвіку шанують і бережуть. Це батьківська хата, материнська пісня, святий хліб, вишитий рушник, червона калина, дивовижна писанка, дівочий віночок, вірний своєму краю лелека. Всі ці давні і добрі символи, наші обереги називали гравці команд, беручи участь у патріотичному «Полі чудес»./Files/images/SAM_0515.JPG

На святковому турнірі діти продемонстрували вміння розмірковувати та кмітливість, лише інколи користуючись підказками з книжок, які було розміщено на книжковій виставці, тож і призи від спонсору ПП Михайлюк О.М. отримали всі гравці.

Кiлькiсть переглядiв: 277

Коментарi