Радієш ти, радію я – радіє вся наша Земля

2018-12-12

Є книги, які потрібно читати лише дітям, є книги, які варті уваги дорослих, а є книги, котрі повинні читати і дорослі і діти. Саме такою є книга відомої американської письменниці Елеонор Портер «Полліаннна».

А ви знаєте, що буває, коли автор «оживає» і сам виявляє бажання поспілкуватися з присутніми? Відбувається книжкове інтерв’ю «Радієш ти, радію я – радіє вся наша Земля», адже ця відома письменниця у 2018 році святкує своє 150-річчя, на яке 12 грудня і були запрошені учні 5-А класу ЗОШ №7.

Згадати зміст повісті, яку діти прочитали ще влітку, допомогло розгадування кросворду.

Завдяки своїй повісті «Полліанна» Елеонор Портер подарувала всьому світові безцінну «Гру в радість». Присутні також пограли в цю гру, відчули внутрішні зміни , які супроводжують граючого і тим самим долучилися до Клубу Полліанни, які існують в Америці, отримавши медалі члена Клубу.

Діти дружно подякували американській письменниці за її безцінний твір, за її послання нам – світ все-таки можна змінити на краще, тільки починати необхідно з себе, з власної душі. І перш за все навчитися бачити в людях те краще, що в них є.

/Files/images/novaya_papka/02 (1).JPG/Files/images/novaya_papka/02 (2).JPG/Files/images/novaya_papka/03.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 356

Коментарi