Міккі Маус запрошує на День народження

2018-11-15

Мультфільми - важлива частина дитинства. Вони допомагають дітям пізнавати світ, розвивають творчість та уяву, виховують дружелюбність. А відомий в усьому світі Міккі Маус - це не просто мишеня, це - друг дітей багатьох поколінь, мультперсонаж, який об’єднує батьків і дітей. І саме цьому персонажу в листопаді 2018 року виконується 90 років. Читачі Прилуцької міської бібліотеки для дітей не могли не долучитися то такої цікавої дати. Тож 15 листопада учні молодших класів завітали до читальної зали на бібліотечний балаганчик під назвою «Міккі Маус запрошує на День народження».

Головний бібліотекар Наталія Сич розпочала зустріч відео-презентацією «Волт Дісней і його історія успіху», під час якої малеча згадувала книги, з яких дізнавалась про героїв У. Діснея.

А потім розпочалось справжнє святкування Дня народження. Після уроків в школі діти із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах, відгадували загадки, плели імпровізовану косу як у героїнь українських народних казок, та ін.

Приємною несподіванкою для гостей бібліотеки було частування у «Candy Bar», організаторами якого виступили бібліотекарі, а наповнив бар друг маленьких читачів приватний підприємець Сергій Жданов. На згадку про цей день малеча із задоволенням робила фото біля чудової фотозони, яку люб’язно надала Яна Власенко - людина, яка любить дарувати людям радість і свято.

/Files/images/novaya_papka/Фото МБ2 (1).JPG/Files/images/novaya_papka/Фото МБ3.JPG/Files/images/novaya_papka/Фото МБ4.jpg/Files/images/novaya_papka/Фото МБ2 (2).JPG/Files/images/novaya_papka/Фото МБ5.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi